Jonathans Minnefond for barnekreftsforskning

Tusen takk til alle som vil støtte ved å gi til Jonathans Minnefond på kontonr. 3637.29.65945 (IBAN-nummer: NO38 3637 2965 945). Alt mottas med den største takk!!

Vi vet og har erfart at det forskes for lite på kreft som rammer barn og unge, og at forskning og kompetanseheving er av avgjørende betydning. Vi har opprettet Jonathans Minnefond for barnekreftforskning med et ønske om å hedre hans minne ved å bidra på dette området. Jonathan ville like at vi gjorde noe godt for andre, og vi tror at vi sammen gjennom små og store gaver kan utgjøre en forskjell. Takk for at dere vil være med, og del gjerne denne siden med andre!

Anita & Roar

 • Dette er et bilde av Jonathan da han i 2012 begynte i barnehagen. I dag skulle han begynt på skolen. Det har vi ingen bilder av.

  Jonathan ble bare 5 år til tross for at mange gjorde alt hva de kunne for at han skulle bli frisk fra barnekreften som rammet ham.

  Nå ønsker vi at Norge skal bidra mer til å forhindre at barnekreft får frata andre barn muligheten til å vokse opp.

  I årets valgkamp har det vært mye snakk om norske verdier. Norske verdier kan være så mangt, men en av dem bør være at vi i Norge gjør alt hva vi kan for at alle barn faktisk vokser opp. Uansett hvem som vinner valget håper vi derfor på et statsbudsjett som reflekterer denne verdien. Det trengs nemlig mer penger øremerket til barnekreftforskning for å kunne lykkes med et mål om at ingen barn skal dø av barnekreft.

  Del gjerne dette innlegget. Kanskje når det en politiker som til høsten skal fordele penger på statsbudsjettet..? På forhånd, og på vegne av barna våre; tusen takk!

 • Til Anita og Roar♥️

  Eg har valgt å sette opp denne siden, som ei av mine favoritt sider i sympati med Jonathan sin familie. Då eg vaks opp døde den lille nabogutten vår i nabolaget av samme sykdom, han var ei vakker og usedvanlig sjel. Det gjorde djupt inntrykk på meg. Eg var berre ein guttunge sjølv på denne tida, og vil aldri gløyme det som hendte. No er eg sjølv trebarnsfar, og berre tanken på å miste eit barn på denne måten, kan ikkje beskrives. Støtt Anita og Roar sitt arbeid for andre barn og familier som blir rammet av sjukdommen.
  Eg er takknemlig for at dei har hjarte og overskudd til å tenkje på sine medmennesker i sitt eget savn og sorg ♥️
  -Gode tanker
  -Cato og jentene.