10. feb, 2018

Ser frem til å holde foredrag på Haukeliseter Fjellfestival, blir du med?

I anledning Turistforeningens 150 års-feiring inviterer Haukeliseter og Stavanger Turistforening til en sosial og hyggelig langhelg for alle skiinteresserte. Det blir toppturer og bortover-turer på forskjellige nivåer, konkurranser, kurs, foredrag, musikk og god mat. Dette vil du ikke gå glipp av! Eg skal som ambassadør for Nordlys sport, holde eit foredrag saman med mange andre fjell og tur interesserte folk.

Dette er helgen da Turistforeningen samler alle tur- og fjellinteresserte på Haukeliseter Fjellstue som vil være utgangspunktet for helgen. Uavhengig av om du er nybegynner eller har gått på tur i flere år, så vil vi tilby turer tilpasset til deg og dine ønsker. Det settes opp både lange og korte turer, turer med kun fokus på selve turen og det sosiale. Noen turer vil ha kursinnslag av typen «hvordan bli en bedre skifotograf». Tilbake på Haukeliseter etter en fin dag på tur vil det bli satt opp forskjellige foredrag og aktiviteter utover kvelden.

For å få ta del i alt gøy som skjer denne helgen trenger du kun et festivalpass. Da er alt av aktiviteter inkludert og ingen ekstra kostnader tilkommer. Les mer om festivalpasset og anna artig som skal sjekke denne helgen på https://www.haukeliseter.no/artikler/nyheter/11212-haukeliseter-fjellfestival-10-13-mai/