4. jul, 2017

Profet i egen bygd...hvor vanskelig er det?

Mange som spør og lurer, noen er bekymret andre synes det er spennende. Siste nytt fra fjellet: https://www.facebook.com/AimLofty/?fref=ts: Snoedde i natt, Idag har vi vaert oppe paa 4000m og lagt igjen depot. Vakkert over skyene (! ) og der skinner alltid solen. Fin tur, alle i fin form.

Tidligere oppdateringer:

2. juli: I dag har vi hatt hviledag, hentet depotet vaart og liten aklimatiserings tur 200 hoyde m opp. Fantastisk utsikt og fint vaer. Sterk sol. Masse god mat

1.juli: Turen til C3 var tyngre i dag, nysnoe, snoe i lufta og forst litte sikt, saa vind. . . Bedre vaer. Har etablert camp og startet snoe smeltinga, alle god form

Jeg har hørt at det er noe som heter at man ikke kan bli profet i eget land. Hva betyr egentlig det? Det betyr visst noe sånt som at det er lettere å bli populær langt hjemmefra. Det kan da ikke stemme. Se på dette denne sponsorlisten da, en enkel observasjon, Øygardsfolk og Øygardsfirma på sitt beste!  De som kommer utenfra har sikkert noe gromt Øygardsblod i årene de også! 

#kvalitetskontroll#monterøygarden#Torsvikelektro#peakfitness#ESHbetongogentreprenør#malerfirmamonsen#øygardenelektriske#martonoutdoor#øygardsmila#draumenomsevensummits#liveterbestute#utno#øygarden#hordaland#vestlandet#nrkhordaland#vestnytt#finndinsydpol#entreprenorjosteinoen#seadive#daleoenexperience#øygardenkommune#nordlyssport#Blackdiamond#Falcke#Stenehjemphoto#Kjellemann(endret skrifttype for å få litt mer blikkfang…. sikker på at det er bra triks!)

Vet dere hva? Det er bare positivitet og heiarop så langt mitt øre kan høre… Jeg tror at Øygarden kommune er fullspekket i talent i alt fra sport, Idol og Villa Medusa at vi har kommet forbi avundsjuka og annet pjusk. I Villa Medusa (de som er født etter 1990 kan google det) var det en sambygding som var noe frekk i munnen med en østlending, innen sport så kan vi jo vise til fantastiske resultat innen svømming og ekte fotballproffer på Leeds og Brann og sånt, og ingen kommuner har vel flere gullsturper som Øygarden. Her er det bare å stikke hodet sitt så langt frem man kan, gjør det beste av det du er best til og sol deg i glansen fra sambygdingene etterpå! Ja, det der er sånn det skal være. Cato bestiger noen fjell, lever livet fullt ut, og vi heier på han alle sammen. Mulig jeg er litt inhabil, men det er bagateller. Ikkje tenk på det! Nå ble dette så pass patriotisk at jeg tenker jeg kjører neste innlegg på nynorsk! Lenge leve Ivar Aasen!

1000 meter over havet på Haugastøl er noe mer beskjedent enn det Cato arbeider med. Jentene og jeg lever et varmere og noe mer behagelig liv enn han om dagen. Som dere ser sliter ikke vi oss ut. Her er vi på Storefjell hotell, badebasseng og eget orkester som spiller til dans om kvelden. Cato sin hyggelige svigermor ble 60 år i går. I morgen går han glipp av selveste bryllupsdagen sin, men jeg feirer likevel. Både meg og min mor regner med han har med pene gaver fra Amerika når han kommer tilbake:-) Nå venter vi i spenning på neste oppdatering. Været har mye å si for om de vil klare å komme seg til toppen. Så langt har vi hørt om skiftende vær.