11. mai, 2018

90.000 har lest bloggen i år!

Det er kjekt det! Lite hadde eg sett for meg at bloggen skulle bli lest av så mange dette året😊Det å starte ein blogg var langt utanfor min komfortsone, og det tok nokon måneder frå eg starta bloggen til eg byrja å skrive fast. I dag er det lettare og eg synes det er kjekt å dele både tur innlegg og andre turrelaterte saker. Spesielt kjekt har det vore å lest innlegg frå gjesteskribent Katrine (kånemor) etter eg har komen heimatt frå ekspedisjonar😊

Nett no er det veldig kjekt med mange spennande prosjekt på gang, eg kjem attende med meir om det når det nærmar seg. Været er flott for tida, og det er endelig mulig å starte klatresesongen ute🙂 Eg har guida fleire turer på klippe og juvvandring allerede, og dei fleste har vore i strålande sol. Det er ekstra fint! Mange veit at eg driv eit opplevelses selskap (Klyva AS) saman med Øystein og Anders Torsvik, og nytt for året er at jentene mine (Ronja og Rowena) i år skal ha sin første sesong som guider for oss. Dei har begge tatt brattkurs, og har vore med så smått i mange år. No er dei blitt 12 og 13 år gamle, og er klare for å bli meir aktive som guider denne sommaren. Dei er flinke, og det er alltid kjekt å ha dei med på guidede turer. 

Det er booka opp mange oppdrag i år, så det blir ein travel sesong, 90 % av oppdraga er amerikanarar som vil ha ein aktiv ferie, og samstundes oppleve naturen her ute i Øygarden. Eg skjønar dei godt:) Bildet på bloggen i dag vart tatt i ein av klatreveggane her på Toftøy, eg har hatt 45 strilar på brattkortkurs i år, og no har dei høve til å boltra seg i klatreveggane frå sør til nord i kommunen.

Sjølv skal heile familien ut å klatre i Atlantisveggen på Toftøy no på laurdag(i morgon), då blir det klatring, buldring, grilling og kos (og kanskje overnatting i telt, om været viser seg frå si beste side.) Ha ei fin helg. Livet er best ute:)

Helsing Cato