16. okt, 2017

Kjellemann er med videre!

Kjellemann er ein utruleg sprudlande, artig, flott og heidundrandes morosam kar! I april i år, var eg rundt og prata med framtidige sponsorer, og i det høve seier Kjellemann at han ville sponse meg personlig til Denali "Dette er TØFT Cato!-jeg er med!"

Seinere trefftes me igjen, då han var å testa ut bruhopping i Øygarden før VM for P5, og for eit testhopp det vart! Eg har skjelden ledd så mykje i heile mitt liv! Videoen gjekk som ein farsort på sosiale medier, og har blitt delt utallige ganger😀

I dag tikka det inn ein melding på messenger, Kjellemann hadde fått med seg at Antarktis står for tur. Fritt oversatt: Kjellemann- "Hallaisen Tjommy, eg er med videre!"

Meg- "Æ ælskæ dæ tjommy❤😀"

Kjellemann- "My man.😎"

Sånn kan det også gjøres😀, for ein fyr! Sit her og ler for meg sjølv, og tenker samstundes at det er så fint og også så kult at Kjellemann tar eit slikt privat initiativ, liker prosjektet mitt, blir inspirert og støtter meg videre i å nå målet mitt-draumen om Seven Summits!

Takk Kjellemann, for støtta og ikkje minst den gode underhaldninga eg får via radioen kvar morgon på veg til jobb:) Your the man!

Helsing Cato