1. apr, 2017

Astrid Furholt- vil bli første kvinne til sydpolen, og eg blir med på turen!

Då eg var yngre, var favoritt litteraturen bøker om eventyr og ekspedisjoner. Eg kunne lese og draume meg vekk i timesvis. No i haust byrja eg å fylgje Astrid Furholt, ho er kreftsykepleier, polfarer, eventyrer og første kvinne i Roald Amundsen spor til sydpolen i 2017.

Snakk om hårete mål!

I oktober dreg ho avstad, saman med sin tur kamerat Sivert. På heimesida si skriv ho om utfordringar, trening, sponsorjakt og veien mot draumen. Spesielt har eg satt pris på å lese hennar refleksjonar om kvifor nett denne målsetjinga gjev meining for henne. Det var kjekt å kjenne at nokon satt ord på tankane eg sjølv ofte brukar tid på. 

Eg skal vere med til Sydpolen!

Astrid har fokus på at det er essensielt å finne ut kva som er viktig i livet for nett deg. Ho skriv dette på heimesida si www.astridfurholt.no : " Det handler om å komme seg opp av sofaen, og ut av godstolen. Begynn å tro på at din drøm kan bli virkelighet, og gjøre den handlingen som skal til for at du kan nærme deg det målet du vil nå. Du må gjøre det som skal til også på de tunge dagene, de dagene du ikke har lyst eller ikke orker. Det er å gjøre noe på akkurat de dagene som bygger din karakter og styrke. Du vet du kan, uansett hvor lite motivert du er. For du har klart det før." 

Astrid tar meg med til Sydpolen, og deg og om du vil. Eg gjekk inn på finndinsydpol.no fordi eg ville gje henne inspirasjon attende ved å fortelje om min draum. Eg la også igjen eit bilete av meg sjølv på heimesida hennar, det er no å finna på pulken som ho skal dra med seg heile vegen til Sydpolen. Dermed er eg litt med eg og, Saman med mange andre som har gjort det same. Gjer det du og, skriv ned draumen din, den blir meir verkeleg og oppnåelig når du har delt den med andre.

Astrid vil bruke nett deg som inspirasjon, ho skriv : Da skal dere være min inspirasjon når mine krefter går tomme, og dagene blir uutholdelig lange. Da skal jeg se på dere og fantasere om alle de kule målene dere har satt dere, og tenke på hvordan det har vært for dere å gå for dem.

Lykke til Astrid, heier på deg👏👏💪

Kjelder: www.astridfurholt.no 

www.finndinsydpol.no